EAZY Fitness

Over Eazy

Unieke formule

Waar bij de meeste sportscholen fitness een individuele aangelegenheid is, hebben we er bij Eazy Fitness bewust voor gekozen om de (fitness circuit)trainingen in groepsverband te geven. Onze leden geven aan het meer stimulerend te vinden om in een groep te trainen in plaats van individueel een eigen programma af te werken. Wij kunnen zo bovendien zorgen voor een uitgebalanceerde en gevarieerde training waarbij we in 60 minuten een totale training kunnen bieden. Dankzij de beperkte groepsgrootte kunnen wij persoonlijke en professionele begeleiding bieden. En iedereen, ongeacht leeftijd, op zijn eigen fitheidsniveau kan meedoen, of hij nu starter of gevorderde is.

Dat de groepslessen op vaste tijden plaatsvinden, ervaren onze cursisten bovendien als een prettige ‘stok achter de deur’ in vergelijking met andere sportscholen waar de vrijblijvendheid al snel een reden is om af te haken.

We streven naar een prettige sfeer waarbij iedereen gewoon zichzelf kan zijn. Het gaat bij ons niet om kijken en bekeken worden, maar om lekker en verantwoord sporten in een gezellige sfeer.

Schat aan ervaring in nieuw jasje

Sinds oktober 2011 werken we onder de naam Eazy Fitness in onze moderne nieuwbouwaccommodatie aan de Maalderij in Amstelveen. Hierin zetten we de activiteiten voort waarmee we in 1990 in Amstelveen onder de naam
Ten Tije Fitnesscentrum zijn gestart.

Zo nemen we ruim twintig jaar ervaring mee naar een prettige en moderne ambiance die helemaal beantwoordt aan de eisen van deze tijd.

Moderne accommodatie en prettige sfeer

Nieuw is de accommodatie, deze heeft een frisse en heldere uitstraling en is voorzien van moderne kracht- en cardioapparatuur. Het klimaatcontrolesysteem zorgt voor een constant en aangenaam sportklimaat, hoe de omstandigheden buiten ook zijn.

Wat blijft zijn de kwaliteitstrainingen, de professionele begeleiding en de persoonlijke aandacht die u van oudsher van ons gewend bent. Veel van onze leden beschrijven de sfeer als die van een vereniging waarin, naast het sporten, gezelligheid een belangrijk en onmisbaar aspect is.