EAZY Fitness

Resultaten Sportief Afslanken

  • 5 tot 10 kilogram afvallen
  • Vermindering van 5 tot 10 cm in omvang
  • Conditieverbetering
  • Verlaging vetpercentage
  • Strakker in uw vel
  • Beter humeur!

Afvallen, een betere conditie en strakker in uw vel?

Afvallen, een betere conditie, strakker in uw vel én bovendien een beter humeur krijgen? Dat doet u op onze cursus Sportief Afslanken die al ruim twintig jaar een groot succes is!

De cursus Sportief Afslanken is geschikt voor iedereen die blijvend wil afvallen, ongeacht leeftijd, geslacht, fitheidniveau of ervaring. Ook maakt het niet uit of u overgewicht hebt of gewoon iets slanker wilt worden. Met Sportief Afslanken kiest u voor een doelgerichte weg naar een gezondere leefstijl.

In januari start Eazy Fitness weer met een nieuwe cursus. De bijeenkomsten en trainingen worden professioneel begeleid door een enthousiast team,bestaande uit een gewichtsconsulent en gediplomeerde sportdocenten.

Geïnteresseerd?

U kunt ons e-mailen naar: info@eazyfitness.nl of voor informatie langskomen op het fitnesscentrum. Graag nodigen wij u uit om een gratis en vrijblijvende proeftraining te komen volgen op de woensdagavond tussen 19.00-20.00uur.

Samenstelling cursus

U wordt zich beter bewust van uw voeding en leert hoe u uw voedingspatroon kunt verbeteren. Door te sporten stimuleert u uw stofwisseling. Dit zorgt er, in combinatie met het calorie beperkte voedingsprogramma, voor dat u afvalt.

Voor aanvang van de cursus en ook tijdens en na afloop daarvan wordt u gewogen en nemen we een test af om uw lichaamssamenstelling vast te stellen. U krijgt inzicht in uw lichaamssamenstelling en vetpercentage.Op basis van deze gegevens berekenen we wat voor u een gezond gewicht is en hoeveel u in tien weken kunt (en mag) afvallen. U krijgt van ons een individueel en uitgebalanceerd bewegings- en voedingsadvies dat eveneens op de testresultaten is gebaseerd.

Training

Met een vaste groep cursistenkomt u een of meerdere malen per week naar ons sportcentrum om onder professionele begeleiding te trainen. De training richt zich op stimulering van uw stofwisseling. Tevens verbetert u uw conditie en verstevigt u de spiergroepen van uw buik, billen en benen.

Door te sporten zult u niet alleen kilo’s (gedurende de cursus zo’n vijf tot tien kilogram!) verliezen, maar ook uw figuur verbeteren: u bouwt spieren op en verliest vet. Uw taille- en heupomvang nemen duidelijk af (zo’n vijf tot tien centimeter). De krachttraining maakt uw spieren sterker, waardoor ze meer energie (calorieën) zullen verbruiken. De cardiotraining zorgt voor verdere verbranding van calorieën en verbetering van de stofwisseling.